Kleine vergaderzaal

Isolde Boer en Rob Vinke

Landelijk Vergaderen
Eemster 33
7991 PS in Dwingeloo

telefoon: (06) 422 411 48

(LET OP! Het vaste nummer dat u van ons gewend was, is niet meer in gebruik. Wij zijn altijd op ons mobiele nummer te bereiken)

e-mail: info@landelijkvergaderen.nl

KVK 74055380
BTW NL 859757845


Routebeschrijving: 
Vanuit Zwolle rijdt u over de A28 richting Meppel en Groningen. U neemt de afslag Leeuwarden/Meppel en volgt de A32. Bij afrit 4 (Havelte/Diever) verlaat u de snelweg en volgt u de Rijksweg (N371) langs de Drentse hoofdvaart voor ongeveer 20 km. U komt dan langs de plaatsen Havelte, Uffelte, Wittelte en Dieverbrug. Op de rotonde in Dieverbrug neemt u de eerste afslag en even daarna houdt u links aan. Vervolgens slaat u linksaf richting Leggeloo en Eemster. Na ongeveer 6 km vindt u Landelijk Vergaderen/Eemster 33 aan uw linkerhand.

Vanuit Groningen en Assen rijdt u over de A28 richting Beilen. U verlaat bij Beilen de snelweg
(afrit 30) en neemt op de rotonde de derde afslag. U rijdt nu langs de Beilervaart en vervolgt de weg voor ongeveer 4 km. Ter hoogte van de brug bij meubelmakerij Heegstra (aan uw rechterhand) slaat u linksaf richting Dwingeloo. De weg gaat hier over van Beilervaart in Eemster. Landelijk Vergaderen/Eemster 33 vindt u aan uw rechterhand.

Reist u met het openbaar vervoer, dan kunt u uitstappen op station Beilen.
Wij halen en brengen u.